Avşa Adası 2024 otel fiyatları

Avşa Adası Gündem - Haber.



Avşa Adası 2024 otel fiyatları
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu, Marmara Esnaf ve Sanatkarlar odası otel, motel, pansiyon ve dengi işletmeler için 2024 resmi fiyat tarifesini yayınladı. Ücret tarifesi yoluyla 2024 yılı Avşa Adası otel ve pansiyon fiyatları belirlenmiş oldu.
1 kişi yemeksiz yatak ücreti 1.000 ₺ olarak belirlenen tarifede, oda kahvaltı fiyatı 1.200 ₺ olarak belirlenmiştir. Yarım pansiyon (Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil) oda fiyatı 1.700 ₺ lira olarak ücretlendirilmiştir.
Bu tarifeye uymayanlar ve iş yerinde bulundurmayanlar hakkında 5362 sayılı Kanun'un 11 23 ve 24'ncü maddeleri ve mahalli idarelerinin teftiş ve denetim mevzuatına ve genel hükümlerine göre işlem yapılır.
Avşa Adası fiyat listesi

Resmi eflasyon oranlarına bakınca 2023 senesi en düşük 500-750 arası fiyatlandırılan yatak fiyatlarının, kışın tahminimiz olan fiyata yani 1.000 ₺ geldiği ve sezonda bu fiyatı aşacağını tahmin etmekteyiz. Tarifede yazılmış olan 200 ₺ kahvaltı ücretininde malesef beklentiyi karşılamayacağını ve düşük kalacağını görebiliyoruz.

Avşa Adası yatak fiyatlarına bir ölçü kabul edilen İDO İstanbul Avşa Adası yolcu biletlerinin şimdiden 800 ₺ bulması, tarifenin malesef yetersiz kalacağının ve sezonda bu fiyatların üstüne çıkacağını ön görmekteyiz.

Elektrik, su, hijyen ürünleri, sarf malzemeleri, temizlik maliyetleri, muhasebe, yeni konaklama vergi oranı ve diğer giderler hesaba katılınca malesef azami fiyatta Avşa Adası'nda yatak bulmak zorlaşacak, yatak fiyatı ağustos ayında 1.200 - 1.500 ₺ aralığını bulacaktır.
Marmara Adalar Esnaf ve Sanatkarlar odasından tarifenizi almayı unutmayın 30 Nisan tarihinde tarifeler 350 ₺ ücret karşılığı verilmektedir. Ücret tarifesinin işyerine asmayanlar hakkında cezai işlem uygulacaktır.

Yazar : Murat BAL

Bu Haber 145 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:30.05.2024



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa Adası 2024 otel fiyatları Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24