Gestaş çilesi 45 dakika

Avşa Adası Gündem - Haber.



Gestaş Marmara Avşa 45 dakika
Ekinlik Adası'na uğrasada uğramasada Gestaş Marmara Adası'ndan Avşa Adası'na 45 dakikada geliyor ve gidiyor.
Özellikle akşam seferleri Marmara Adası'na milim milim yanaşma ve 45 dakika kadar geç yanaşan Gestaş feribotu tatilcileri en çokta Avşalıları sinirlendirmeye devam ediyor.
Tekirdağ Avşa - Erdek Avşa arası en yavaş geminin bile Marmara Adası - Avşa Adası ulaşım zamanı 30 dakikayı geçmiyor.
Gestaş çilesi

Yaz kış Avşa Adası'nın çilesini çeken Gestaş malesef bazende yolculara, yolculuğu çileye dönüştürüyor.

Gestaş yetkililerine defalarca kez şikayet etmemize rağmen bu gemi yavaşlatma zamanında yanaşmama olayları sık sık yaşanmaktadır.

En bir yavaş yanaşma durumunda 100 metrelik iskele mesafesini 15 dakika kadar zamanda gemi yanaşmayınca yolcular kaptan köşküne yürümüştü.
Biz bu olayın düzeltileceğini ve Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer'in konuya müdahil olup gerekli adımları atacağına inanıyoruz...

Yazar : Nilüfer Göksel

Bu Haber 214 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:9.07.2024



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Gestaş çilesi 45 dakika Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24