Avşa Bağbozumu Etkinliği

Avşa Adası Gündem - Haber.



Bir başkadır Avşa sloganıyla Adakarası hasadında buluşalım etkinliğini Marmara Adalar Belediyesi duyuruldu. Adakarası Bağbozumu etkinlikleri 13 - 14 -15 Eylül tarihlerinde Avşa Adası'nda yapılacak
Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek etkinlik, yerli üzümlerin ve eski bağların geri kazanımı ile bölgesel dönüşümün bir başlangıcı olarak tasarlanıyor.

Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer:
“Deniz seviyesinden 250-300 metre yüksekliğe ulaşan bağ teraslarının izlerini görebileceğiniz yürüyüş rotaları, hasat deneyimi ve tadımlarla zenginleşen güzel bir hafta sonu için sizleri bekliyoruz.”

Avşa Adakarası Bağbozumu

Adakarası Bağbozumu etkinlikleri Avşa Adası'nın turizmi içinde yeni bir sayfa açarak, sezonu Avşa Adası'nın en güzel zamanına olan aylül ayı sonlarına kadar taşımaya yardımcı olacağı kesindir.

Avşa Adası Adakarası üzümleri daha önce Coğrafi İşaret Tescil Belgesi almıştı.

Yazar : Nilüfer Göksel

Bu Haber 218 Kez Okundu.Ekleme Tarihi:20.08.2024



Haberler Sayfasına geri dön >>> Avşa Adası Haberleri

Avşa Bağbozumu Etkinliği Yorumları



Avşa Adası
Sanal Gezinti
Avsa.com.tr tüm hakları saklıdır. Bu sitedeki fotoğraf ve metinlerin, izin alınmadan, Online Bilişim Hizmetlerinin mali ve manevi haklarına aykırı şekilde kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca suç olup aynı zamanda tazmin hakkı da doğurmaktadır. Bu çeşit eylemlerde bulunanlar hakkında ekte bulunan Kanun Hükümleri kapsamında Cumhuriyet Başsavcılıklarına şikayette bulunulacağı gibi tazminatı da içeren diğer tüm yasal haklara da başvurulacaktır.

Design 7the24